Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Serwer Aquaria[Dedyk][24/7][MODY][NON-PREMIUM][WL][Igrzyska śmierci]

creeperererer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Już niedługo rusza serwer Aquaria ! Usuniemy tylko problem z craschami , przygotujemy mapki [zwykłe i do igrzysk] dogramy kilka pluginów i modów i start !!!

IP:194.50.157.21

WL:Tak

PVP:Tak

Nether:Tak

Wojny gildi:Tak

Pluginy: ChestShop , Essentials , Essentials Chat , Essentials Spawn , Factions , LAgMeter , LWC , Jobs , SimpleRegionMarket , PremissionsEx , WorldEdit , WorldGuard , WorldSaver , AuthMe .

Jest problem z działaniem pluginu zaznaczonego na zielono !

EDIT: 20 slotów , kto wie czymspowodowane są crasche ?

Specyfikacja techniczna serwera:

Procesor:3GHz

Ram:1.5GB

Dysk:20GB

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

Crashe czym spowodowane? Zgaduje że VPS na OpenVZ...

VPS na games.aevers.com

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

@Ref

Edit1: jeśli chcesz pomóc na serwerze , znasz się na pluginie SurvivalGames , ładnie budujesz lub znasz się na problemach z serwerami wpisz się na WL:

Imię:

Specjalizacja:

Dlaczego Ty:

Oto wzór podania na WL .

Opublikowano

Proszę zgłaszajcie się , jeśli ktoś z Was zostanie wybrany poproszę o jego nick na PW !

Opublikowano

Uwaga !!! Za 6 dni otwieramy serwer do testów na większej ilości graczy bez modów !!! Wzór podania na WL wyżej !!!

Opublikowano

Uwaga !!! Otwarcie serwera na beta testy już za kilka dni , mapka do igrzysk nie zostanie wgrana na czas gdyż mamy kilka drobnych problemów ;)

Mody chwilowo nie będą mogły być zainstalowane gdyznie ma ich jeszcze na SMP .

Opublikowano

@Ref

Edit1:

Podanie na moderatora :

Nick:

Znajomość pluginu SurvivalGames:

Znajomość pluginu PremissionsEx:

Czy umiesz instalować mody na serwerze bukkit ?:

Opublikowano

@Ref

EDIT1: Modów jednak nie będzie , próbowałem instalować , za duże lagi i crasche 1 po 2 !

UWAGA!!!! SERWER DO BETA TESTÓW RUSZA JUTRO (03-10-2012r.) O 16:30 NA RAZIE BEZ PREMISSIONS !!

Z powodów technicznych serwer do testów będzie otwarty za 6 dni !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na taką ilość modów oraz serwer to 1.5 RAMu to o wiele za mało rozumiem jakby procek miał z 3 GHZ i 3 rdzenie ale jak wbijesz na serwa to zlagujesz serwa i swojego kompa

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

@up Patrz post 1 - modyfikacje nie zostaną zainstalowane z kilku powodów których nie mam czasu wymieniać -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...